Gratis & snabb leverans *| Köp nu, betal senare | Klicka och samla | Ingen vibble returer

Camping på Bestival

rss
Camping på Bestival

Shell är en mamma av två små Rocco och Valli och bor på Cornish-kusten. Hon är en instablogger och skapar vackra bilder och delar fantastiska produkter på sin profil, @shellandthelittlies över på Instagram.Så det verkar som om några av er känner exakt samma sak som jag och tror att ni inte är campare...Tja om jag kan göra det kan du!

När vänner och familj hörde att vi gjorde @campbestival i år skrattade några och det ofta svaret var..."Du? Camping?"

Jag måste erkänna att det aldrig har varit något jag trodde att jag skulle vilja göra, men att ha barn och växa upp husvagnar vet jag det roliga jag brukade ha och den upplevelse det skulle vara för oss som familj så jag ville ge det en gå!

Och....Jag älskade det...vi alla gjorde! Tack till våra vänner @olproeverywhere som arrangerade vårt hem hemifrån Wichenford 3.0 som är ett fantastiskt tält!

Det var lätt att ta sig upp och ner bokstavligen tar oss cirka 25 minuter och jag är säker på att ju mer vi gör det desto snabbare får vi! Det fanns gott om utrymme för oss alla, barnen älskade sina sovrum och Valli sov till och med till morgonen i hennes rum som är okänt hemma! De har för närvarande fantastiska erbjudanden på tält, campingsmarkiser och campingtillbehör och erbjuder alltid gratis leverans.

Några saker jag var orolig för var

1 - känna kylan, tack och lov var vädret bra men det blev kallare på natten, men tältet var vackert och mysigt så jag kände inte kyla alls (kommer från mig som alltid är kallt som betyder mycket!)

2. Dusch / toalettläget - jag hade massor av meddelanden om detta! Vi stannade i Camping Plus som fortfarande är standardcamping men betyder att du får en större tonhöjd närmare händelsen. Jag blev positivt överraskad över att det fanns gott om duschar och toaletter som städades regelbundet. Duschar varma och vi duschade varje dag vilket bara gör hela upplevelsen bättre!

Det var härligt att vakna till ljuden i naturen och bara så spännande för barnen så vi har definitivt fångat campingbuggen!

Vi planerar några helger här nere i Cornwall på campingplatser med bra faciliteter så även om jag bor här vet ni förmodligen bättre än mig de bästa campingplatserna att besöka...Jag skulle gärna höra dina rekommendationer i kommentarerna snälla! 'Tidigare inlägg Nästa inlägg

-->