Gratis & snabb leverans *| Köp nu, betal senare | Klicka och samla | Ingen vibble returer

Matlagning av ett lammstek på OLPRO Safire

rss

Den här helgen för påskbankhelgen bestämde jag mig för att laga Lambsteken på vår OLPRO Safire grill.

Jag visste att det skulle vara bra men förväntade mig aldrig att det skulle bli så bra.

Det här är vad som hände

Lammfoget var 1,5 kg och jag gnuggade det med en blandning av olivolja, svartpeppar, salt och en Lamb örtblandning, från stormarknaden.



Jag satte två BBQ-tändare och 7 kolstenar i Safire och tände eldtändarna.


När bricketterna hade blivit vita efter cirka 15 minuter stod jag men förlängningen och grillplattan för Safire på plats. 




Jag lade lammet på rostningsgallret på grillplattan med locket på för att laga mat i 1 timme

 

 

Efter timmen vände jag på lammet och lade till några nya potatisar som gnuggades i olivolja med havssalt till vallgraven bredvid kolkroppen och tillsatte ett par bitar kol.


Efter ytterligare en timme var lammet och potatisen klar



 

 

 

 

 





Naturligtvis var lammet en riktig framgång och hela familjen gillade kommer definitivt att laga mat med OLPRO Safire igen.

Tidigare inlägg Nästa inlägg

  • Daniel Walton
-->